top of page

BLI EN AV OSS!

Syntell søker erfarne konsulenter

Vi søker nye ressurser i Norge som vil være med og utvide virksomheten vår. Vi har en rekke nye spennende prosjekter foran oss, og på dette ekspansive stadiet, med mange nye satsinger, søker vi nye ressurser innen våre kjerneområder Systems Engineering, systemmodellering, kravhåndtering, konfigurasjonsstyring, ettermarked/ILS og virksomhetsutvikling. Vi tilbyr muligheten til å være med på en spennende reise og bli en del av fremtidens skarpeste fagkonsulenter med stor kunnskap innen våre kjerneområder. Som støtte har vi mange spesialister og dessuten vår egen utdanningsvirksomhet, der vi årlig gjennomfører Syntell Scandinavian Summer School Week. Denne har vi nå avholdt i mer enn 20 år på rad med tre parallelle kurs innen Systems Engineering, Systems Architechture og Logistics Engineering.

Vi har per i dag kunder innen forsvar og forsvarsindustri og innen transportsektoren. Satsingen ligger innenfor rammen av vår overordnede ambisjon om å være ledende i Norden på livssyklushåndtering for systemer (Systems Lifecycle Management, SLCM). Vår unike kompetanse og vår tilstedeværelse i Norge, Sverige, Finland og Danmark gir oss anledning til å bidra til et felles syn på og et samarbeid mellom de nordiske landene.

Vi søker etter personer med følgende bakgrunn:

  • Erfaring fra teknisk utvikling og/eller anskaffelse av komplekse tekniske systemer

  • Sivilingeniør/mastergrad innen integrert produktutvikling, maskinteknikk, datateknikk, teknisk fysikk eller tilsvarende erfaring/utdanning

  • Søkere med erfaring fra salg av konsulenttjenester prioriteres

  • Søkere med sertifisering innen Requirements Engineering eller Systems Engineering prioriteres

  • Søkere med flerfaglig bakgrunn prioriteres

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver:

  • Operativ støtte samt utvikling av kundens evne til å utvikle og/eller anskaffe komplekse produkter/systemer

  • Salgsstøtte for konsulenttjenester i Norge

Vi søker etter en person som er analytisk, metodisk/strukturert og kundefokusert, og som har høy yteevne i komplekse og krevende miljøer. Du er en selvstendig og relasjonsskapende person med god evne til lagspill. Du har en genuin interesse av tekniske systemer og har god forståelse for helhet og forretningsaspekter.

Arbeidssted: Oslo-området. Oppdrag utenfor Oslo kan også forekomme.

Vil du bli en del av teamet vårt? Send oss din info, så tar vi kontakt!

Bli en av oss!: Careers
bottom of page