top of page

HVEM ER VI?

Våre ledestjerner er profesjonalitet, kvalitet og engasjement

Syntell AB ble grunnlagt i 2018 som et datterselskap til Syntell AB. Vårt svenske moderselskap har siden 1994 vært et av Skandinavias ledene utdanning og konsulentselskaper innen system lifecycle management (SLCM)
Innen SLCM tilbyr vi tjenester som virksomhetsutvikling, virksomhets og systemmodellering, Systems Engineering, kravhåndtering, konfigurasjonsstyring samt integrert logistikk støtte (ILS). Vi tilpasser tjenestene etter kundens behov for støtte.
Vi har store kunder innen forsvarssektoren, transport, energi og offentlig forvaltning, der vi ofte støtter komplekse systemer og bidrar sterkt til å ivareta helhetsperspektivet.
Vi hjelper til med anskaffelser-, utvikling- og endringsprosjekter, der vi har gode verktøy og metoder for å ivareta kravutvikling i systemets levetid.
Syntell AS er lokalisert i Oslo, men Syntell er også lokalisert i Stockholm(SWE), Lund(SWE), Helsingfors(FIN) og Andover(GRB). Syntell har bred akademisk kunnskap og erfaring til å bistå de behov kundene måtte trenge. Vår unike kompetanse og vår tilstedeværelse i Norden gir oss anledning til å bidra til et felles syn og samarbeid i Norden.  
Vi er med å utvikle standarder og «best practise» for både industrien og offentlig virksomhet. Vi har lang og god erfaring med å støtte prosjekter og anskaffelser i internasjonale miljø.  
Vi tilbyr kundene våre kurs innen våre kunnskapsområder, vi holder basis kurs eller vi skreddersyr innhold etter kundens behov.

coffee and laptop.jpg
Om oss: About
bottom of page