top of page
uto.jpg

SYNTELLS SOMMERSKOLE

Sommerskolen gjennomføres hvert år på Utö i Stockholms skjærgård, og består av tre parallelle kurs. 

Meld deg på via kurssidene. Du kan også kontakte oss på training@syntell.se eller ringe +46 (0)8 660 02 80.

Kurset tar for seg grunnleggende begreper og prosesser innen designtenking og systemteknikk i tillegg til matnyttige metoder og verktøy. Kurset vil gi deg den systematiske tenkingen du trenger for å kunne identifisere reelle kundebehov og dermed løse de riktige problemene. Du vil få en systematisk og pragmatisk fremgangsmåte for å definere og utforme kreative løsninger som ikke bare oppfyller kundenes behov, men også behovet til andre interessenter.

I dette kurset følger vi et produkt fra systemkrav til ferdig design. Kurset henvender seg til deg som jobber med produktutvikling og systemutvikling, der forskjellige funksjoner og egenskaper skal forenes i et vellykket produkt. Du vil bli kjent med begrepene, prinsippene og praksisen for systemarkitektur og systemdesign, og med den kompetansen som kreves for å bli en systemarkitekt. Kurset gjennomføres i samarbeid med Stevens Institute of Technology.

Kurset gir deg kunnskap til å kunne håndtere systemenes livssyklus – fra idé til avvikling. Gjennom en effektiv håndtering av vedlikeholdsaspektene for anskaffelser og utviklingsarbeid kan man både minimere livssykluskostnader og tilby nye ettermarkedstjenester.  Kurset dekker så vel analysemetoder og verktøy som styringsmetodikk for vedlikeholdsplanlegging, kontraktering og oppfølging, såkalt integrert logistikkstøtte (Integrated Logistic Support, ILS).

Sommerskolen: Projects
bottom of page